0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VELIKI JUBILEJ: Radonjić dogurao do ‘stotke’!

Objavljeno: 07.04.15 u 11:45

Trener košarka Crvene zvezde Dejan Radonjić sinoć je u Valjevu obeležio lep jubilej na meču protiv Metalca.

Radonjiću je sinoćnja pobeda nad Metalcem bila tačno 100. od kako je u martu 2013. seo na klupu Crvene zvezde. Crnogorski stručnjak zabeležio je do sada 27 pobeda u domaćem šampionatu i plej-ofu, šest u Kupu Radivoja Koraća, 47 u ABA ligi i 20 u evrokupovima. Osvojio je dva pehara nacionalnog kupa.

– Čestitao bih momcima na dva osvojena boda. Znali smo da nas očekuje težak meč, Metalac igra sjajno cele sezone i znali smo da će pokušati da iskoristi momenat i pokuša da nas savlada. Ipak, uspeli smo da u završnici slomimo otpor i osvojimo dva boda koja smo priželjkivali. Pohvalio bih ambijent koji je bio sjajan kao i uvek kada dođemo u Valjevo – nije želeo sebe da stavlja u prvi plan Radonjić posle utakmice u Valjevu.

Radonjić je još samo dodao da Nikola Kalinić nije igrao, ne iz taktičkih razloga da bi se što manje otkrilo pred polufinalnu seriju ABA lige sa Partizanom kao što se špekulisalo, već zbog manje povrede kolena.

– Kalinić je preventivno bio odsutan, a već u utorak će biti na treninguzaključio je slavljenik Dejan Radonjić.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter