0
Evropske lige

URNEBESNO: Kako je Žoze Murinjo proslavio poraz Mančester Sitija? (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.15 u 08:50

Fudbaleri Mančester Sitija sinoć su poraženi od Kristal Palasa čime su izgubili gotovo sve šanse da se domognu titule šampiona Engleske, a društvene mreže su izgorele kada su se pojavili ‘snimci’ slavlja svih rivala ‘Građana’, pre svih Žoze Murinja.

Mančester siti je nastavio neverovatno loš niz utakmica na gostujućem terenu, gde su poraženi na sva tri poslednja gostovanja, a prvo sledeće će im biti protiv gradskog rivala Junajteda. Međutim, ono što je još gore po tim Manuela Pelegrinija, pali su čak na četvrtu poziciju i sada im je pod velikim znakom pitanja i direktan plasman u Ligu šampiona.

Zbog toga su sigurno bili srećni u Čelsiju, Arsenalu i Mančester Junajtedu, a fotošop snimci na internetu su neverovatno smešni. Pogledajte samo veselog Murinja.

Presrećni su bili i navijači Arsenala i Mančester Junajteda…

A najveća ‘pobeda’ dana jeste tvit o Bakari Sanji, koji je iz Arsenala prešao u Siti, i to samo da bi osvajao trofeje. Ovaj poraz je bio idealna prilika za pristalice ‘tobdžija’ da na to podsete svog bivšeg igrača.



hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter