0
Evropske lige

TRANSFER BOMBA: Ko to sprema 6.000.000 evra za Nemanju Gudelja?

Objavljeno: 07.04.15 u 10:45

Gotovo svi holandski mediji prethodnih dana bave se samo jednom temom, a u pitanju je prelazak srpskog reprezentativca u najtrofejniji holandski klub.

Ako je verovati tamošnjim medijima, Nemanja Gudelj će od predstojećeg leta postati novi igrač Ajaksa. Aktuelni fudbaler AZ Alkmara i sve češći reprezentativac Srbije do sada je bio jedan od nosilaca igre svog tima, pokrivao je nekoliko pozicija i upravo to ga je preporučilo četvorostrukom šampionu Evrope.

Ono što još više impresionira jeste cena koju su ‘Kopljanici’ spremni da plate za Gudelja, pogotovo kada se zna da je klub iz Amsterdama uvek više bio orijentisan na proizvodnju igrača iz sopstvene škole, umesto na kupovinu i dovođenje stranih fudbalera.

Spominje se cena od 6.000.000 evra i čak petogodišnji ugovor, što dovoljno govori o dugoročnim planovima Ajaksa. Gudelj je seniorsku karijeru započeo u Bredi iz koje je u leto 2013. godine, posle četiri vrlo uspešne sezone, prešao u AZ iz Alkmara.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter