4
Evrokupovi

PRONAĐI RAZLIKU: Veliki Zvezdaš dokumentovao zašto je besan kao ris (FOTO)

Objavljeno: 07.04.15 u 19:39

Kompanija ‘Najk’ uspela je baš da razbesni Vujadina Savića! Naručio je patike, dobio je patike, ali ne onakve kakve je želeo. I ne, nije besan samo zbog patika, razlog ljutnje je mnogo dublji i ozbiljniji!

A o čemu se radi Vujadin je objasnio na Fejsu:

– Gospodo iz Nike-a, nije prvi put da sam poručio neku stvar iz vaseh šopa i nikada nije došlo do greške! Zato sam potpuno siguran da do ove greške nije doslo slučajno već namerno! Nije slučajno da kad igra reprezentacija Srbije sa razglasa ide himna „Hej Sloveni“ (više puta bio slučaj u raznim sportovima)! Nije slucajno da Novaka na nekoj od dodeli pehara prozovu da dolazi iz Hrvatske itd, itd… Zato dragi moji iz Nike-a koji ste pravili ove patike i prepoznali zastavu Srbije, a napravili nesto sasvim drugo NAMERNO pip pip pip pip pip pip pip pip pip sku, sku itd – napisao je Vujadin.

Ako nekome i dalje nije jasno:

 – Narucio sam crveno, plavo, belu kombinaciju, a stigla mi je roze, plavo, bela! Na slici se možda ne vidi lepo – objasnio je Savić.

patikevujadin 2

 Da su manje mogla bi Mirka da ih nosi, ali uopšte nije poenta u tome… A evo kako izgleda grb Zvezde kada ga napravi sin Zvezdine zvezde.

hotsport.rs       

 

1
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter