0
Evropske lige

PL: Goleada na Vila Parku nije donela dobro nikom (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.15 u 22:52

U vanrednom meču 32. kola Premijer lige Aston Vila i KPR igrali su nerešeno 3;3 (2:1).

Goleada na Vila Parku. Ipak, šest golova i po bod obema ekipama nije doneo ništa dobro. Aston Vila i KPR ukrstili su koplja u borbi za opstanak, a posle 90 minuta ni jedni, a ni drugi nisu uspeli da pobegnu iz opasne zone. To više važi za domaćina kome bi trijumf doneo koliko-toliko miran san.

„Policajci“ su poveli u 7. minutu, Zamora je centrirao, a Filips se najbolje snašao u petercu domaće ekipe i zatresao mrežu. Ipak, radost gostiju nije dugo trajala. Reprezentativac Engleske Delf je asistirao Bentekeu, a Belgijanac je uz pomoć odbrane pogodio mrežu – 1:1.

Do kraja prvog poluvrmena Aston Vila je stigla do prednosti. U 33. minutu Abgonlahor je povukao kontra napad, uposlio je Bentekea, a ovaj majstorski završio akciju jedan na dva.

U drugih 45 minuta dogodio se preokret. KPR je do izjednačenja stigao u 55. minutu. Filips je izveo korner, a Hil je loptu glavom zakucao u mrežu. Pravi šok na Vila Parku je usledio u 78. minutu kada je strelac jednog gola i asistent Filips prevario dvojicu defanzivaca Vile, uposlio Ostina, a ovaj pogodio za 3:2.

Aston Vili je bod spasao ko drugi nego Benteke. Belgijanac je u 83. minutu fantastično izvo slobodan udarac i postavio konačnih 3:3. Bodom „vilenjaci“ zauzimaju 16. mesto sa 29 bodova tri više od KPR koji se nalazi u opasnoj zoni.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter