0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVOPAZARCI LIKUJU: Eto kako smo pustili Zvezdu…

Objavljeno: 07.04.15 u 10:08

Iz Novog Pazara likuju posle velike pobede nad Crvenom zvezdom i poručuju da je bilo sramno šta su mediji pisali pre meča, kao i da su pobedom sačuvali svoj obraz.

Novi Pazar je savladao Crvenu zvezdu 2:1 i posle penala oko kojeg se povelo puno polemika u srpskoj javnosti, iako je bilo evidentno da je štoper Zvezde igrao rukom u svom šesnaestercu. Generalni sekretar Fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać i ta, ali i dešavanja pre meča, pripisuje ogromnom pritisku koji je bio na njegovom klubu prethodnog vikenda.

– Bio je neverovatan pritisak pred meč sa Zvezdom, trpeli smo svi, i igrači i ostali u klubu. Svi su pre meča govorili da je sve namešteno, da ćemo pustiti Zvezdu, sramno je šta su neki portali pisali. Naši igrači su se borili muški, kao i uvek do sada, zato će i biti nagrađeni izjavio je Korać.

On je dodao da su posle pobede nad velikim rivalom po ceo dan u klupske prostorije stizale čestitke sa svih strana, jer su, kako kaže, sačuvali obraz.

– Svi nam čestitaju na pobedi i na tome što smo sačuvali obraz. Zahvalni smo na čestitkama i svima poručujemo, od prvog do poslednjeg, da ćemo i protiv njih igrati pošteno i da ćemo u svakom meču igrati na pobedu – rekao je Korać.

Verovatno najsrećniji je ovim porazom crveno-belih bio Partizan koji je posle ovog kola ponovo otišao na pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu. Novi Pazar je trenutno na petom mestu na tabeli Jelen Superlige Srbije sa 33 boda, a u narednoj utakmici gostuje ekipi Jagodine.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter