0
Košarka

NBA: Kakav duel braće Lopez i pobeda razigranog Bruklina (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.15 u 09:25

S obzirom na finale fajnal-fora NCAA šampionata, u noći između ponedeljka i utorka igrao se samo jedan meč i to u snežnom Njujorku između Bruklin Netsa i Portland Trejl Blejzersa.

Bio je to duel braće Lopez, Bruklinovog Bruka i Portlandovog Raula, a ako je sudeći po krajnjem ishodu i čak 32 poena, reklo bi se da je domaćin Lopez bio uspešniji, ali ne treba izostaviti iz vida i nekoliko sjajnih poteza Raula baš u duelu sa bratom.

Portland je baš u tim momentima igrao dobro i imao skoro dvocifrenu prednost, ali su onda u završnici prvog poluvremena Netsi napravili veliku seriju od 25:4 i promenili vlasnika dvocifrenog vođstva. Blejzersi su na krilima Demijana Lilarda uspeli da se primaknu na pet poena zaostatka, ali je Deron Vilijams u tada zaigrao fenomenalno, pogađao i asistirao i stigao do dabl-dabla od 24 poena i 10 asistencija.

Najefikasniji je bio pomenuti Lilard sa čak 36 poena, ali nije imao pravu pratnju, s obzirom da je Demarkus Oldridž izostao sa ovog meča zbog povrede. U Bruklinu je Bruk Lopez imao 32 poena uz devet skokova i najzaslužniji je za 36. pobedu Njujorčana u sezoni od 106:96.

https://www.youtube.com/watch?v=n1ixnGeUZhY

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter