0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Čukarički ima priliku da ispiše istoriju

Objavljeno: 07.04.15 u 13:49

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je njegov tim uoči revanša polufinala Kupa protiv Voždovca oprezan, uprkos velikoj prednosti iz prvog meča (2:0), ali da veruje u istorijski, prvi plasman u finale.

– Očekuje nas drugo poluvreme polufinala, igramo sa protivnikom kojeg dobro znamo. Voždovac je skoro promenio trenera, ali nisu promenili stil igre. Ništa nije gotovo, ali imamo lepu šansu da pišemo istoriju kluba – rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu na Banovom brdu.

On je istakao da je Voždovac kvalitetan tim i dodao da ne zaslužuje mesto u donjem delu tabele.

– Respektujemo Voždovac, ne razmišljamo o prednosti, ulazimo u meč kao da je 0:0. Kup je specifično takmičenje i šanse su podjednake. Učinićemo sve da se plasiramo u finale – rekao je Milojević. 

Utakmicu će zbog suspenzije propustiti jedan od najstandardnijih igrača Rajko Brežančić, ali Milojević nije želeo da otkrije ko će ga zameniti.

Revanš meč polufinala Kupa Srbije između Voždovca i Čukaričkog igra se sutra od 16.30. sati.  

U drugom polufinalnom paru sastaju se se Jagodina i Partizan, a trener crno-belih Zoran Milinković je istakao da neće braniti prednost od 3:0 iz prvog meča.

hotsport.rs /tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter