0
Evropske lige

KUP ITALIJE: Juventus nadoknadio minus iz Torina i plasirao se u finale! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.15 u 23:30

Veliko iznenađenje dogodilo se u polufinalu Kupa Italije gde je Juventus sa 3:0 savladao Fiorentinu u gostima i pored poraza kod kuće 2:1 plasirao se u veliko finale.

Bila je viola na korak do finala Kupa Italije, napravila je senzaciju u Torinu u prvom meču 2:1, a onda je na svom „Artemio Frankiju“ prosula sve dobro urađeno kao mleko iz krčaga. Juventus je slavio sa 3:0 i boriće se za duplu krunu krajem maja.

„Stara dama“ je povela u 21. minutu, posle gužve u kaznenom prostoru domaćina najbolje se snašao Matri. Da je Juventus blizu finala bilo je jasno u 44. minutu, Morata je šutirao, golman Fiorentine je odbranio, a na odbijenu loptu natrčao je Pereira i pogodio za 2:0.

Konačnih 3:0 i overu karte za finale Kupa, Juventusu je doneo Bonući u 59. minutu posle centaršuta Markizija. U finalu Juventus čeka boljeg iz dvoboja Napoli – Lacio, prvi meč je završen nerešeno 1:1.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter