0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

KADA JE VEĆ VODA HLADNA: Neka bar tribine budu pune, Partizan i Gocić, Aleksić i Mitrović su to zaslužili!

Objavljeno: 07.04.15 u 17:26

Vaterpolisti Partizana u sredu od 18.00 časova na Banjici dočekuju mađarski Solnok, prvoplasiranu ekipu u grupi B, osvajača Kupa u zemlji severnih suseda i pretendenta na titule i u Mađarskoj, ali i u Ligi šampiona.

U goste dolaze Partizanova deca, reprezentativci, kapiten Živko Gocić, Milan Aleksić i Stefan Mitrović. Dvojica su upravo sa Banjice otišla u Solnok, Aleksić pre tri, Mitrović pre dve sezone. Lideri su svoje ekipe, koja je sastavljena od vrhunskih asova. 

Kao što reče trener Vladimir Vujasinović, valjalo bi da se naši i svetski asove dočekaju kako valja, a i nije srpska publika često u prilici da ih gleda. Kad već voda nije topla, a našalio se Gavril Subotić da su je namerno ohladili ne bi li zbunili ekipu Solnoka, neka bar tribine budu pune.

U pomoć je Partizanu pritekla Zvezda, kao i Republički zavod za sport, pa su momci neke treninge tamo odradili. Dovoljno im je muka, da bi još igrali pred praznim tribinama, nisu to zaslužili. U Mađarskoj su popunjene do poslednjeg mesta…

Partizan je jedan od najtrofejnijih klubova u svetu. Ako ništa drugo, neka se brojni problemi ne vide na sutrašnjoj utakmici. Momci će, kao i uvek izgarati u bazenu, neće se videti koliko je puta Solnok iskusniji i kvalitetniji. Uz pune tribine, neće osećati hladnu vodu, biće im toplo oko srca.

Grobari, karte za tribine su 250 dinara, za parter su 500. Sada ste potrebni ovim momcima. Dočekajte Žileta, Miću i Mitra kako dolikuje!

Neka bude kao protiv Galatasaraja, grmele su pune tribine…

Liga šampiona, osmo kolo

A grupa: Eger-Breša u 18.30, Barseloneta-Radnički u 19.00, Olimpijakos-Pro Reko u 20.45

Tabela: 1 Pro Reko 21, 2 Eger 10, 3 Radnički 9, 4 Barseloneta 8, 5 Olimpijakos 7, 6 Breša 5.

B grupa: Partizan-Solnok u 18.00, Špandau-Primorje u 19.00, Galatasaraj-Jug u 19.00

Tabela: 1 Solnok 18, 2 Primorje 15, 3 Jug 15, 4 Partizan 6, 5 Špandau 6, 6 Galatasaraj 3.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter