8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRA VEST ZA PARTIZAN: Ne igra se na Karaburmi

Objavljeno: 07.04.15 u 00:05

Utakmica 22. kola Jelen Superlige između OFK Beograda i Partizana, koja je po rasporedu na programu u ponedeljak 13. aprila, neće biti odigrana na stadionu na Staroj Karaburmi kap što je planirano.

Naime, kako je meč proglašen za „utakmicu visokog rizika“ zbog lošeg stanja u kojem se nalazi stadion OFK Beograda meč će kao što je to već postao običaj u takvim slučajevima biti odigran na stadionu Obilića na Vračaru.

Zajednica Superligaša Srbije ovu odluku je donela na preporuku policije.

Postavlja se pitanje da li će zbog regularnosti lige odnosno podjednakih uslova za sve i duel OFK Beograda sa Crvenom zvezdom biti tretiran isto.

hotsport.rs

0
0

8 Komentara

  1. А где је регуларност кад Пантери годинама играју у Пазару пред празним трибинама, јер је домаћин кажњен због испада на утакмици са Партизаном. Где је ту логика и ко је ту кажњен а ко награђен. Зар не би било логично да Пазар следеће години против Партизана нема публику, и на тој утакмици одради казну!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da franjevci postanu sampioni najbolje je da sve gostujuce utakmica igraju na neutralnom terenu,,,samo nece jos dugo tako Karadzica je.e biologija!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kakva novinarska objektivnost-hahahaha,pa sto bi gulanferi i igrali sa njima?hahahahah kakvi vama novinari rade hahahahah!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Kako ste samo subjektivno napisali ovu poslednju recenicu!
    To bi, po vasem iskustvu, trebalo da znaci da je i Zvezda trebala da igra u Novom Pazaru pred publikom pa da se na kasnijim utakmicama kazni Pazar. Cisto da bi citavo prvenstvo i Partizan i Zvezda imali iste kriterijume.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter