0
ATP

TO MOGU SAMO VELIKI: Novak se izvinio uplašenom skupljaču loptica (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.15 u 11:25

Da je jedan od najvećih tenisera Novak Đoković je potvrdio sinoć, da je jedan od najvećih ljudi pokazao je mnogo puta, a danas još jednom ponovio.

Osvajač mastersa u Majamiju Novak Đoković sinoć je u nekoliko navrata bio vidno nervozan, što se posebno videlo u situaciji kada se prodrao prema publici, a najgore prošao dečak koji mu je u tom momentu donosio peškir. Da je veliki čovek potvrdio je još jednom posle meča u video poruci navijačima, gde se izvinio pomenutom dečaku.

– Kada sam izgubio drugi set, vikao sam ka mojoj loži, gde je bio moj tim, jer sam bio frustriran u tom trenuku. Dečak koji skuplja loptice je baš tada prolazio i meni je zaista žao, jer zaista nije bilo nikakve namere da ga povredim ili uplašim, na bilo koji način. Iskreno se nadam da će mi oprostiti, zaista se izvinjavam. Kao roditelj, sada baš jako vodim računa o deci i sve gledam drugačijim očima. Hteo bih da se izvinim i njegovim roditeljima. Kao otac, ne bih voleo da se nešto tako desilo mom sinu. Još jednom, iskreno, nadam se da ćeš moći da mi oprostiš i da ćemo moći da idemo dalje. Ponekad nas emocije ponesu, kao profesionalni sportista vremenom naučite kako da ih kontrolište i ostanete psihički jaki, ali kada dođe jedan ovakav dan, a Endi zaigra tako dobro… desi se – rekao je Novak Đoković u poruci uplašenom skupljaču loptica.

Novak Đoković je osvojio turnir u Majamiju pobedom u finalu nad svojim velikim rivalom, Britancem Endijem Marejem.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter