0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOLE POKRENUO MAŠINU: Izdrao se na publiku, uplašio skupljača loptica, pa poklonio Mareju ‘jaje’ za Uskrs (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.15 u 08:55

Nije sve bilo tako glatko za Novaka Đokovića u sinoćnjem finalu ATP turnira u Majamiju kao što govori rezultat trećeg, odlučujućeg seta. Pre toga je proliveno mnogo znoja, istrošeno mnogo živaca, izgovoreno mnogo psovki i uplašen jedan skupljač loptica.

Finalni meč Novaka Đokovića protiv Endija Mareja bio je, nekako, oličenje njegove celokupne nedelje provedene u Majamiju. Dosta nervoze i padova u igri, pogotovo posle gubitna drugog seta, a onda povratka u stilu ‘feniksa’ i deklasiranje protivnika, kao što je to bilo sinoć u trećem setu.

Posle velike borbe u prva dva seta i Marejevom izjednačenju na 1:1, videlo se da Novaku treba neki ‘izduvni ventil’ i on ga je pronašao u publici. U jednoj od komunikacija sa verovatno svojim boksom i Borisom Bekerom, po sudiji je preterao, pa je dobio opomenu.

Novak je upitao arbitra da li uopšte zna šta je rekao, a stigao je odgovor da nije ni bitno, već da je dobio opomenu zbog načina na koji je to rekao. A u celoj situaciji, pored Novaka koji je izgubio set i živce, najgore je prošao uplašeni dečak koji je Đokoviću donosio peškir.

A onda je usledio masakr Britanca od strane najboljeg svetskog igrača i sve ostalo je ušlo u istoriju. A verovatno će ući i reakcija Endija Mareja na internetu posle ovog poraza. Koliko god bio iritantan svima, onim što je napisao na tviteru posle meča svima je bilo simpatično.

– Čestitam Novaku na sjajnom startu godine. Međutim, nisam zahvalan na ovom ‘jajetu’ za Uskrs – napisao je Marej aludirajući na svoj gubitak trećeg seta ‘sa nulom’.

Screenshot_2

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter