9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DIREKTOR PARTIZANA PORUČIO ZVEZDI: U svoje dvorište!

Objavljeno: 06.04.15 u 11:48

Posle 21. kola Partizan je ponovo došao do lepe zalihe na tabeli, iz Crvene zvezde su imali prigovore, a direktor crno-belih Miloš Vazura je imao jasnu poruku za čelnike ‘večitog’ rivala.

Utisak je da polako počinje sve veći rat na relaciji Partizan-Crvena zvezda. Otrovne strelice lete na sve strane, a posle Zvezdinog poraza u Novom Pazaru, a Partizanove pobede za ‘plus pet’, poslednje je uputio Ivica Tončev, direktor Zvezde. On je rekao da je na dan utakmice u Novom Pazaru bio veliki pritisak na njegove igrače u smislu da se smatralo da će sa lakoćom pobediti u tom meču, a spreman odgovor imao je Miloš Vazura, direktor ljutog rivala, Partizana.

– Ne znam zaista otkud takva izjava i ko to optužuje Crvenu zvezdu za nečasne radnje i na koga tačno insinuiraju. Iz Partizana sigurno nisu mogli da čuju ništa na svoj račun minuli meseci, a nije mi ni najjasnije zašto imaju potrebu da se pravdaju ukoliko smatraju da je u njihovim mečevima sve čisto. Da li su se možda sami prepoznali ili šta već, to nije naš problem, niti nas zanima. Gledamo u svoje dvorište, neka oni gledaju u svoje – poručio je Vazura, a prenosi ‘Sport’.

Sporna je bila situacija kod pobedonosnog penala za Novi Pazar, koju je trener Zvezde Nenad Lalatović posle meča posebno spominjao.

– Neka ljudi pogledaju snimak situacije, kao što i mi incirani tom izjava trenera rivala. U tom jednom jedanaestercu su sadržane tri situacije za najstrožu kaznu. Dva puta je postojao kontakt lopte sa rukom i bio je prekršaj u kaznenom prostoru. I još nešto. Nismo komentarisali na šest, nismo ni na dva boda razlike, nećemo ni sada na pet. Gledali smo u svoje dvorište i šta da učinimo kako bi se Partizan vratio na pravi kolosek. Otuda i teška, nepopularna odluka o promeni trenera. Sve je to donelo rezultat. Zadovoljni smo Milinkovićem i činjenicom da smo pobedili. Sve misli su sada u Jagodini, gde nas očekuje borba za finale Kupa Srbije. Partizan nema vremena da se bavi insinuacijama – rekao je Miloš Vazura.

Glasajte u našoj anketi i izjasnite se da li je trka za titulu već sada gotova ili je još uvek sve otvoreno.

hotsport.rs       

0
0

9 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter