0
Evropske lige

IPAK JE TO ITALIJAN: Anćeloti bi menjao jednu od 9:1 za devet pobeda po 1:0 (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.15 u 15:23

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti zadovoljan je odgovorom svoje ekipe nakon poraza od Barselone, pošto je njegov tim danas deklasirao Granadu sa 9:1. 

Ipak, Italijan priznaje da bi više voleo devet pobeda od 1:0 nego jednu od 9:1 u kojoj je blistao petostruki strelac Kristijano Ronaldo.

– Naravno da bih ovu pobedu od 9:1 menjao za devet trijumfa po 1:0 do kraja prvenstva. Ipak, ne moram da brinem, moji igrači su pokazali da se vraćaju u formu – rekao je Anćeloti, koji je danas posle dva meseca mogao ponovo da računa na Džejmsa Rodrigeza, asistenta kod dva gola.

– Rodrigezova igra je bila veoma dobra. Nije izgledalo kao da nije igrao dva meseca. Igrao je sa velikim intenzitetom, kvalitetno, pomagao nam da „guramo“ igru napred. Mnogo smo bolji s njim. Modrić, Isko, Kros, Rodrigez – nažalost, ne mogu da stavim 12 igrača na teren. Igraće oni koji su u tom trenutku spremni hiljadu posto, a ja vam tvrdim da će moje oči to znati da procene – rekao je Anćeloti. 

Real Madrid, koji će makar do večeras biti na bod iza Barselone, u sredu gostuje Rajo Valjekanu u vanrednom, 30. kolu Primere. 

Pogledajte kakvu partiju je pružio Rodrigez posle dvomesečne pauze:

https://www.youtube.com/watch?v=DOtGEJC_a1E

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter