1
Košarka

ZORAN SLAVNIĆ: Najveći sam Zvezdaš na svetu, ali je tačno da sam u crno-belom dresu ružno pokazivao ka navijačima!

Objavljeno: 04.04.15 u 09:51

Legendarni jugoslovenski košarkaš Zoran Slavnić imao je nekoliko veoma zanimljivih konstatacija na temu njegovih boravaka u Partizanu i Zvezdi, kao i uvek, u svom stilu. Objasnio je i svojevrsnu gestikulaciju ka navijačima sa spuštenim šortsem Partizana. ‘Bila je to poruka: ‘Ovako ja j****’, objasnio je ‘Moka’.

Popularni ‘Moka’ gostovao je na televiziji ‘Prva’ gde je govorio o vremenu kada je iz Crvene zvezde prešao u redove najvećeg rivala Partizana. Veliku buru Slavnić je izazvao tokom ove nedelje kada je na TV ‘Hepi’ rekao da mu je žao što igračku i trenersku karijeru nije duže gradio u Partizanu

– Mene Zvezda nije htela, namerno sam odlazio od nje. Mislim da sam najveći zvezdaš i tačka. U moje vreme, Partizan je bio naš najveći sportski rival. Kad kažem ‘naš’, mislim Zvezdin. Posle derbija smo Dalipagić, Kićanović, Kapičić i ja odlazili na večere sa ženama i takvo je to vreme biloizjavio je Slavnić.

Kada su mu pokazane slike na kojima u Partizanovoj opremi skida šorc kao poruka navijačima, Slavnić je rekao da ‘on tako je*e’.

– Kad sam igrao u Partizanu, igrao sam sa Dalipagićem i Zvezdina publika vikala mi je ‘Moko, vrati se’. To je bila moja najveća satisfakcija u odnosu na Ranka Žeravicu, jer je on partizanovac, a takođe je bio u Zvezdi. Skinuo sam šorts i rekao: ‘Ovako ja j****‘. Taj gest bih sebi zamerio da sam ispod šortsa bio go, jer je publika za mene jedino merilo i jedini žiri koji sam priznavao i cenio – u svom stilu rekao je Zoran Slavnić.

Mnogi mu zameraju da nije Zvezdaš, već da se samo tako predstavlja i da je prodao Zvezdu. Slavnić i za to ima objašnjenje.

– Kažu mi da sam ih prodao, ali to nisam mogao, jer ništa od Zvezde nisam ni dobio. Kako da navijam za Zvezdu, kada ljudi iz Zvezde ne cene moju malenkost? Danas Zvezdu vodi Nebojša Čović i kada bi mogla da se napravi kompilacija njega i Danilovića, nastao bi najbolji predsednik nekog košarkaškog kluba. Zvezdi fali sportski pedigre, koji trenutno nema, a ja imam neku patinu… Malo je čudno, s obzirom na dominaciju Partizana, da jedino olimpijski šampion nema mesto u Zvezdi. Jeste čudno, ali to je danas Srbija – objasnio je ‘Moka’.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. Gledao sam emisiju u petku i mogu da konstatujem: Svaka cast Moki za svoja dostignuca kao igrac. Ali kao covek je cista nula. Retko glup, sa retko glupim izjavama! Pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter