in , ,

SKANDAL U NAJAVI: Selektor podneo prijavu protiv najboljih srpskih rukometašica!

FOTO: STARSPORT

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković podneo je krivičku prijavu protiv naših najboljih rukometašica, zbog toga što su objavile da se neće odazivati pozivu u nacionalni tim dok je on selektor.

Nedavno su naše rukometašice Katarina Tomašević, Sanja Damjanović, Dragana Cvijić na čelu sa najboljom igračicom sveta Andreom Lekić objavile da se neće odazivati u nacionalni tim sve dok je njen predvodnik Saša Bošković.

Nije baš najpoznatije zbog čega je došlo do sukoba među njima, i pored najvećeg uspeha u istoriji ženskog rukometa Srbije, kada su pre samo dve godine na Svetskom prvenstvu u Beogradu osvojile srebrnu medalju.

– Tačno je da sam podneo prijavu i to prvog aprila, a razlozi za to su poznati. Sada je na razmatranju Disciplinske komisije. Sastanak sa igračicama još čekamo –  rekao je Saša Bošković, a prenosi Sport.

On je navodno pokušao da na redovnoj sednici Upravnog odbora analizira ovu temu, ali je ona ocenjena kao preopširna i odložena je za neki naredni, tematski sastanak Rukometnog saveza. O ovome je pre nekoliko dana govorio i predsednik RSS-a Velimir Marjanović.

hotsport.rs       

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MIRKOV: U Srbiji nema nameštanja, a čak i ako ga ima, mi za to nemamo dokaza

HEZONJA PRŽI: Evo kako je mladi Hrvat raspametio Nejmara i Danija Alveša (VIDEO)