3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Sudija je video penal, ne mogu da komentarišem dok ne odgledam snimak

Objavljeno: 04.04.15 u 20:12

Nakon drugog poraza u ovoj sezoni, od Novog Pazara u meču 21. kola Jelen Superlige, šef stručnog štaba Crvene zvezde, Nenad Lalatović, bio je veoma ljut.

On nije hteo da komentariše situaciju kod dosuđenog penala.

– Ne mogu da kažem da li je bio penal dok ne pogledam snimak. Mislim da smo sami krivi za ovo što se desilo. Neshvatljivo je da naši igrači onako promašuju šanse. Kada se takve šanse ne iskoriste, onda sledi kazna. Sudija je video penal, i čestitam Novom Pazaru na pobedi, rekao je Lalatović, i dodao da je Zvezda imala utakmicu u svojim rukama.

– Nismo dobro ušli u utakmicu, a počeli smo da igramo bolje posle izjednačenja. Uspostavili smo igru i, nažalost, ispromašivali se. Jović i Katai pre svega, ne smeju da maše onakve šanse. Jović ima 17 godina, i razumem donekle, a Katai, umesto da zakuca loptu u mrežu, pokušava da je plasira preko golmana. Kažem, imali smo dosta prilika, i na kraju smo kažnjeni za promašene zicere, rekao je mladi stručnjak, a prenosi sajt kluba iz Ljutice Bogdana.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Ovaj fudbal sto igramo mi partizan i vasa zvezda pa to je bruka pa svi su klubovi bolji od vas i nas ovo naciji nanosi dusevni bol ovo u srbiji treba zabranit

    0
    0
    Odgovori
  2. Izgleda da samo Lalatović nije video penal…U toj akciji Lazić je dva puta igrao rukom.Ja sam zvezdaš,ali svi znaju da Zvezda ne može da dobije utakmicu,ako „ne zatvori“.Toliko o kvalitet Zvezdinih igrača.Treba dete (L.Jović) da rešava utakmice.Takvim pritiskom ga „ubijaju“,samo da bi mu Terza „digao“ cenu.Čemerna je ova naša Zvezda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter