2
Košarka

Foto: STARSPORT

KLS: Partizan timski do ubedljive pobede nad Megom!

Objavljeno: 04.04.15 u 19:38

Partizan je u praznoj hali ‘Pionir’, zbog prošlogodišnje kazne, dočekao Mega Leks u drugom kolu Superlige. Crno-beli su ostvarili i drugu pobedu u ovom takmičenju, u kojem imaju 13 titula u nizu, slavivši sa 82:68 (26:20, 19:16, 22:12, 15:20).

Obe ekipe su bile oslabljene. Partizan je igrao bez plekmejkera Džoša Akojona, koji je u zanimljivom izdanju pratio meč pokraj terena, a Mega bez MVP-ja regularnog dela ABA lige, Nikole Jokića.

Budući da su nedavno u trening utakmici izabranici Dejana Milojevića savladali Partizan, a baš posle tog meča na jutarnji trening nisu došli Pavlović, Mačvan i Murić, a potom je usledila komplikovana situacija oko odlaska Saše Pavlovića, crno-beli su ovaj meč odigrali maksimalno koncentrisano i angažovano.

Dominirao je Partizan od prvog do poslednjeg minuta, a momcima u crn-belom sve je polazilo za rukom. Predvođeni Mačvanom, Pavlovićem, Tepićem i Milosavljevićem, pobedu su najavili još pre poluvremena. Prednoast je potom samo rasla iz minuta u minut, a Miljenović, Mačvan i Krstić nisu mogli da zaustave crno-belu mašineriju.

Milan Mačvan je bio najraspoloženiji sa 17 poena i 9 skokova, pratio ga je Pavlović sa 14 poena i 5 asistencija, tri više imao je Tepić, uz 13 poena, 12 je postigao kapiten Milosavljević, 7 Murić.

Sa druge strane, Miljenović je ubacio 15 poena, Krstić 13, Kešelj 12, Musli 8, uz isto toliko skokova. 

Nije šampion Srbije zaboravio ni povređenog druga Davisa Bertansa, a ni Berta Partizan i Grobare. 

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

  1. Ahahahhahahahaha kraljevi nameštenih utakmica. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter