0
Evropske lige

JANKOVIĆ: Imali smo ih, a onda su dali evrogolove

Objavljeno: 04.04.15 u 22:43

Fudbaleri Verone i Ćezene odigrali su jedan od najzanimljivijih susreta u 28. kolu Serije A, koji je završen 3-3 i u kojem se ponovo istakao srpski fudbaler Boško Janković.

Janković je meč završio sa dve asistencije i tako je nastavio seriju sjajnih igara otkako se vratio u startnu postavu. 31-godišnji fudbaler je već u trećem minutu centrirao na bližu stativu odakle je Luka Toni zatresao mrežu. Huanito Gomes je povisio na 2-0 u 30. minutu, a Janković je tokom prvog poluvremena imao nekoliko odličnih centaršuteva. Srpski fudbaler je nastavio u istom ritmu i u drugom poluvremenu i u 62. minutu ponovo je centaršutem pronašao Tonija koji je povisio na 3-0 i činilo se da je utakmica završena.

Ipak, osam minuta kasnije Karbonero sa ivice kaznenog prostora daje nadu Ćezeni. U 77. minutu Brijenca je iz slobodnog udarca smanjio na 3-2, da bi pet minuta kasnije Suči prevario odbranu Verone i postavio konačnih 3-3.

-Igrali smo odlično do tog 70. minuta, a onda smo primili dva evrogola. Ne mogu da objasnim šta se dogodilo, ali nismo smeli da ispustimo tu prednost. Dobro je što su ostali timovi koji se bore za opstanak izgubili. Da smo pobedili možda bi i matematički obezbedili opstanak. Ovako i dalje moramo da budemo pod tenzijom, što i nije toliko loše, jer moramo da i dalje održavamo visok nivo forme – rekao je Janković.

Verona se ovim remijem popela na 14. mesto i u narednom kolu dočekuje Inter.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter