15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DILEMA: Da li su Kragujevčani oštećeni u Humskoj? (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.15 u 21:39

U prvih pet kola prolećnog dela šampionata na crno-beloj strani Topčiderskog BRda imali su razloga da se žale na arbitražu na njihovim utakmicama ili mečevima komšijskog kluba.

Na red su došli i navijači Crvene zvezde koji na društvenim mrežama masovno dele snimak detalja iz zavšnice meča Partizan – Radnički 1923 kada je pri vođstvu domaćina od 2:1 posle udarca jednog gostujućeg igrača lopta pogodila u ruku u kaznenom prostoru defanzivca crno-belih, ali pištaljka glavnog arbitra je ostala nema.

Zvezdaši ovu situaciju porede sa onom iz Novog Pazara kada je nakon igranja rukom Darka Lazića sudija Vlado Glođović dosudio penal za domaćina.

Šta vi kažete, da li je ovo penal za Radnički ili je u pitanju prirodni položaj ruke odnosno nenamerno igranje rukom?

hotsport.rs

0
0

15 Komentara

  1. A kako ono beše pre par sezona kad je zvezdica gostovala u Smederevu, pa je Dimitrijević tako isto stajao, samo na gol liniji? 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. najgoreje kadaje covek slep pored ociju daje ovako uradio zvezdin biobi cist penal cak mozdabi bilo i za zatvor ali postoje partizanov onda nije ni blizu,oticice tole pacete igrati ivi po normalnim pravilima.

    0
    0
    Odgovori
  3. @Mendov – Ako ste stariji gospodin,verovatno znate da u nasem pravopisu postoje (. , ? ! ) . Ovde,moze svako da se pretstavi kao stariji gospodin. Sto je nebitno za ovu situaciju. S’ obzirom na odvijanje utakmice,sudija je trebao da dosudi penal. Ruka je bila ukocena,a ne opustena pored tela. Shodno time,ovo je cist penal.

    0
    0
    Odgovori
  4. partizanovac sam i malo stariji gospodin to smo nekad zvali napucana lopta kad igrac jednostavno drzi ruke spustene prirodan polozaj a lopta ga velikom brzinom pogodi i ruku sudijska odluka je da li ce svirati ili ne obicno se ne svira i ne znam dokle ce to neprijateljstvo i trazenje nekakve teorije zavere protiv kluba za koji se navija ajmo samo da navijamo i pustimo sve ostale da rade svoj posao pozdrav svima

    0
    0
    Odgovori
  5. Vi (hotsport) ste zvezdina propagadno-oglasna tabla,naslovi o Partizanu dramaticni,po uzoru na Hickoka,a Zvezdini epovi i hvalospevi.Ovo se odnosi na sve sportove,ali su najvidljivi u kosarci i fudbalu.Znam bole godine,godine posta i tuge,ali to nije razlog bilo koga da favorizujete ili omalovazavate.Molio bih vas da u buduce ujednacite kriterijume,jer u suprotnom cete navuci jos vec gnev navijaca koji ne ljube CZ.
    Hvala i pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  6. ja kao navijac partizana sam primetio da je sudija danas bio na strani partizana,voleo bi da dokraja dobijamo utakmice na ovakav nacin i sudije da nam jos vise pomazu jer mi je muka od postenih cigana koji 70 posto utakica dobijaju uz veliku pomoc sudija i to je njima ko dobar da ju bilo sudjenje kako treba nebi oni bili drugi nego bi se borili sa vojvodinom za 3 mesto

    0
    0
    Odgovori
  7. sobzirom da sudija nije video ovo , a da je drugi isto ovo video o pazaru sta da se kaze liga je regularna nema namestanja sudije su odradile svoj deo posla i sve je ok u ovoj drzavi prosto me je sramota da kazem koliko nam sve dobro ide

    0
    0
    Odgovori
  8. Da li je moguce da je ovaj portal toliko neozbiljan da objavljuje tvitove od svake benetine koja nesto napise… Igrac Zvezde je dva puta podignutom rukom u vazduh ne spustenom pored tijela obranio gol a ako to i zanemarimo Igrac Pazara je srusen dok je povlacen za dres…. Liga i dalje nije regularna dok god zanapad na sudije Lalatovic ne popije suspenziju kakvu je dobio Marko Nikolic za daleko manji incident ili ce ponovo biti oprosteno kao i „postenjacini“ Terzicu…

    0
    0
    Odgovori
  9. Ово може да се окарактерише као напуцана лопта (ако је уопште била рука) ,за разлику од оног одбојкашког пријема у Новом Пазару.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter