1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ POSLE ŽALGIRISA: Dobro je da smo vratili Vilijamsa u život

Objavljeno: 03.04.15 u 23:32

Trener košarkaša Crvene zvezde rekao je posle meča u Kaunasu protiv Žalgirisa da je presudilo iskustvo litvanskih košarkaša i da se igrači okreću pravim iskušenjima koja im predstoje.

Dejan Radonjić je pohvalio svoje igrače na požrtvovanosti i čestitao Žalgirisu na pobedi.

– Čestitke Žalgirisu na pobedi. Mi smo dobro počeli meč, imali smo pad u igri u drugoj četvrtini, sa dosta grešaka, sa nedostatkom koncentracije… Dobro smo odreagovali u nastavku, stigli smo prednost Žalgirisa dobrom odbranom i pametnim napadom, ali je u završnici iskusni tim Žalgirisa uspeo da stekne prednost i da ostvari trijumf – rekao je Dejan Radonjić na konferenciji za novinare.

Trener Crvene zvezde posebno je zadovoljan što je Markus Vilijams odigrao gotovo ceo meč i da je fizički potpuno spreman.

– Za nas je posle meča dobra situacija jer smo vratili Vilijamsa u igru, Lazića posle povrede i odsustva od oko mesec i po, tako da se nadam da ćemo u narednim mečevima biti još spremniji – zaključio je trener Crvene zvezde.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter