0
Evropske lige

NJEGOVIM PROBLEMIMA NEMA KRAJA: Konte ponovo kod tužioca zbog nameštanja!

Objavljeno: 03.04.15 u 08:50

Aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Italije, a nekadašnji trener Sijene i Juventusa ponovo će se naći na saslušanju zbog optužbi da je učestvovao u nameštanju mečeva u sezoni 2010/2011 kada je bio na klupi Sijene.

Konte se pod istragom tužioca nalazi zbog navodnih malverzacija oko nameštanja utakmica u periodu kada je bio na klupi Sijene, koju je uveo u najviši rang takmičenja. Tada je navodno pokušao ‘sa strane’ da dođe do rezultata i bodova koji su njegovu ekipu odveli u Seriju A.

Aktuelni selektor ‘Azura’, koji trenutno ima problema i sa navijačima Juventusa, je već odslužio kaznu od četiri meseca suspenzije, još kada je bio prvi trener Juventusa, a sada će morati na novo saslušanje. To je najavio državni tužilac, Roberto di Martino, s obzirom da se Konte nalazi na njegovom spisku 130 ljudi optuženih za ‘štimovanje’ rezultata.

‘Na meti’ di Martina ne nalaze se samo fudbalski radnici, već i italijanski teniseri Danijele Braćali i Potito Staraće, što dovoljno potrvđuje njegovu ozbiljnost u radu. Ne bi čudilo da ‘čizmu’ potrese novi, još jači ‘Kalčopoli’

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter