5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Bosančić je trebalo da se obrati prvo meni, da mu objasnim šta je Zvezda!

Objavljeno: 03.04.15 u 13:09

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da veruje u svoju ekipu pred tešku utakmicu sa Novim Pazarom, pred koju se osvrnuo i na izjave Miloša Bosančića o navodnom sklanjanju iz ‘nefudbalskih’ razloga. 

Bosančić je ranije ove nedelje rekao da ne zna zbog čega je sklonjen iz tima i da su razlozi za to – nefudbalski.

– Bosančić je dobar momak, trebalo je da popriča sa mnom da mu objasnim šta je Crvena zvezda. Vrata moje kancelarije su uvek otvorena za svakoga i nije trebalo da daje izjave i izlazi u medije s tim jer to nije za novine – rekao je Lalatović, koji je osvrnuo i na teško gostovanje Novom Pazaru.

– Ovo je veoma bitna i teška utakmica za nas. Biće teško i što neće biti navijača, ali verujem u svoju ekipu, mi smo Crvena zvezda i želimo da se iz Novog Pazara vratimo sa tri boda. Lakše se diše sada kada smo na dva boda zaostatka. Ne želim da opterećujem ekipu titulom. Ne mogu da obećam da ćemo pobediti u svih 10 do kraja prvenstva, ali ćemo u svaku utakmicu ući sa željom da osvojimo tri boda – rekao je Lalatović. 

Podsetimo, trener Novog Pazara Milorad Kosanović poručio je da glasine da će pustiti Zvezdu dolaze iz Partizana.

Zvezda će gostovati na Gradskom stadionu u Novom Pazaru u subotu od 15.30.

hotsport.rs/beta

0
0

5 Komentara

  1. lalatovicu , bosancic zna sta je i ko je zvezda … do vucica nije mogao da doje , pa je mislio da ga preko medija obacesti o tvom i njegovom odnosu … da je suprotno ida ti tu nesto vredis, predstavljas … bosancic bi se tebi obratio . lalatovicu , vrapci na grani odavno pesmicu ispevavaju : dok je vucica zivota u RUPI ima a titule im dodju kao normalno . lalatovicu zato je tebe ovaj nesretnik predkocio . a kako stvari stoje … ako ne do maja … ALI … do kraja godine ne samo da ce te i svi ostali preskakai nego ce te i za….ti. a znas zasto ? UMISLIO SI DA SI VELIKI TRENER I DA OD TEBE I TVOG RADA NESTO U PREZADUZENOJ ZVEZDI ZAVISI . VUVCIC, VUCIC, … lalatovicu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter