1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KAPITEN ILIĆ KAPITENSKI: Nadam se da će nam Zvezda učiniti uslugu…

Objavljeno: 03.04.15 u 21:21

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić imao je zanimljivu konstataciju kada je govorio o večitom rivalu i šansama u borbi za titulu.

Saša Ilić je u prethodnih nekoliko godina koliko je po treći put u Partizanu stekao status božanstva među navijačima. Zato se njegova reč uvek sa poštovanjem sluša, a njegove poslednje reči bile su vezane za šampionsku trku, novog trenera i narednom protivniku. O Zvezdi, kaže, ne razmišlja, ali priželjkuje svojevrsnu ‘komšijsku’ uslugu.

– Pratim Crvenu zvezdu, ali se ne opterećujem njome. Naravno da se nadam i voleo bih kad bi kiksnula, izgubila bodove i tako nam učinila uslugu, jer bismo mi otišli na još veći plus, ali to ne zavisi od nas, moramo da mislimo o našoj igri – rekao je Ilić.

Partizan ima novog trenera. Zoran Milinković preuzeo je ekipu sredinom prošle nedelje i po rečima Ilića nije puno novina uspeo da unese, ali pozitivan impuls svakako jeste.

– Svaka promena trenera donosi nešto novo, Milinković je imao malo vremena da donese nove detalje u igru Partizana, ali bi trebalo da poslušamo njegove savete i zabeležimo pobedu. Nije prijatno kad sa plus šest dođete na plus dva, zato i gledamo svaku narednu utakmicu kao najvažniju – istakao je kapiten Partizana.

Naredni meč je u subotu od 18 časova na stadionu u Humskoj, a Saša Ilić kapitenski najavljuje juriš na sva tri boda, bez obzira što se u tradicionalno neugodnom duelu sastaju prvi i poslednji tim na tabeli.

– Svesni smo činjenice da igramo protiv poslednje ekipe na tabeli i to pred našim navijačima, ali trebalo bi imati u vidu da je Radnički u poslednjih pet utakmica zabeležio dve pobede. Ako budemo onakvi kakvim očekuju da nas vide navijači pobeda ne bi smela da dođe i pitanje. Najbitnije je da pobedimo, voleo bih da bude pregršt golova, ali je činjenica da to neće biti lako – rekao je ljubimac Partizanove publike, Saša Ilić.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter