in , ,

I ONI KONJA ZA TRKU IMAJU: Grobari posetili igrače i napravili bakljadu na treningu! (FOTO)

Navijači Partizana posetili su danas svoje ljubimce na treningu i častili ih bakljadom, kao i porukom na video-bimu.

U danu kada su navijači Crvene zvezde ispratili svoje fudbalere u Novi Pazar na megdan istoimenoj ekipi, navijači aktuelnog lidera Jelen Superlige su posetili svoje ljubimce na treningu na stadionu u Humskoj. Grobari su na svim ulazima na stadionu upalili po jednu baklju, a na video bimu su se vrteli sveže montirani navijački video klipovi.

Bila je to pozitivna poruka igračima, ali i novom stručnom štabu crno-belih da imaju podršku u sve težoj borbi za titulu, kao i da od njih očekuju da daju sve od sebe u šampionskoj trci. Igrači su prekinuli na kratko trening i aplauzom se zahvalili navijačima na podršci. 

Na terenu se našao i veći broj članova Upravnog odbora koji je takođe pružio podršku novooformljenom stručnom štabu tima. To što se u istom danu u oba naša najveća kluba na treninzima našlo rukovodstvo, a navijači dali svoju veliku podršku, dovoljno pokazuje koliko je svima stalo do šampionske titule.

hotsport.rs       

Diskusija

Odgovorite
  1. Sta kazes KOPIRANJE a ?

    Grobari u Zagrebu 1987 god sa zastavom „DELIJE“ i onda 2 god kasnije Zvezdasi prave organizovanu grupu pod imenom „DELIJE“

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KAKVA RADOST ZA ZVEZDAŠE: Punih džepova u Novi Pazar!

TALIJA: Kad Vilotić igra nema zime za ‘mlade momke’ (VIDEO)