3
Domaći fudbal

I ONI KONJA ZA TRKU IMAJU: Grobari posetili igrače i napravili bakljadu na treningu! (FOTO)

Objavljeno: 03.04.15 u 22:26

Navijači Partizana posetili su danas svoje ljubimce na treningu i častili ih bakljadom, kao i porukom na video-bimu.

U danu kada su navijači Crvene zvezde ispratili svoje fudbalere u Novi Pazar na megdan istoimenoj ekipi, navijači aktuelnog lidera Jelen Superlige su posetili svoje ljubimce na treningu na stadionu u Humskoj. Grobari su na svim ulazima na stadionu upalili po jednu baklju, a na video bimu su se vrteli sveže montirani navijački video klipovi.

Bila je to pozitivna poruka igračima, ali i novom stručnom štabu crno-belih da imaju podršku u sve težoj borbi za titulu, kao i da od njih očekuju da daju sve od sebe u šampionskoj trci. Igrači su prekinuli na kratko trening i aplauzom se zahvalili navijačima na podršci. 

Na terenu se našao i veći broj članova Upravnog odbora koji je takođe pružio podršku novooformljenom stručnom štabu tima. To što se u istom danu u oba naša najveća kluba na treninzima našlo rukovodstvo, a navijači dali svoju veliku podršku, dovoljno pokazuje koliko je svima stalo do šampionske titule.

hotsport.rs       

0
0

3 Komentara

  1. Sta kazes KOPIRANJE a ?

    Grobari u Zagrebu 1987 god sa zastavom „DELIJE“ i onda 2 god kasnije Zvezdasi prave organizovanu grupu pod imenom „DELIJE“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter