2
Domaći fudbal

CIRKUS: Prvo dobiješ pištolj u glavu, pa onda tužbu od kluba?!

Objavljeno: 03.04.15 u 10:30

Skandal koji je tresao fudbalsku Srbiju u februaru mesecu dobiće svoj nastavak na sudu, pošto nam iz Novog Pazara stiže vest da je klub tužio svog igrača kome su navijači uperili pištolj u glavu posle promašenog penala.

Žarko Udovičić je posle incidenta kada su mu navijači Novog Pazara uperili pištolj u glavu napustio ovaj klub, a onda ga i tužio, na šta je Superligaš, izgleda, odgovorio kontra-tužbom. Ovaj podatak veoma je kritikovao direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović, koji je ovu tužbu ocenio kao neumesno i suprotno etičkom kodeksu ponašanja.

– Poštujući integritet ličnosti i principe fer pleja, rukovodstvo kluba je upućeno da sporni odnos sa igračem reši sporazumnim putem ili pred nadležnim organima Fudbalskog saveza Srbije – naveo je Bulatović u saopštenju povodom najavljene tužbe Novopazaraca.

Prethodno je ovaj postupak superligaškog kluba osudilo i Udruženje profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’.

Podsetimo, Žarko Udovičić je na meču protiv Rada jedanaesterac pokušao da izvede popularnom ‘Panjenkom’, ali u tom nije uspeo, što je razljutilo navijače Novog Pazara. Po povratku u službene prostorije tima upala je grupa huligana koja je pištoljem uperenim u glavu igrača pretila da će ga ubiti ako još jednom pokuša slično izvođenje penala.

Udovičić je odmah napustio klub, glavom bez obzira, a onda i tužio Novi Pazar, na šta je očigledno uzvraćeno kontra-tužbom. Sa još uvek ne znamo zbog čega…

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

  1. Drzava ima i snage i mogucnosti da otera kriminalce i mafijase iz sporta a isto tako i narko dilere i huligane sa tribina… ali ne zeli… sudski procesi se odlazu u nedogled, predmeti su gube, huligane niko ne dira, dilere ne hapse… sve je jasno sta se desava i svi znaju cija su to deca i ciji su to sticenici… Pohapsise organizovanu mafijasku grupu sa nizom ubistava i milionskim poslovima a ne mogu da zaustave grupu ulicara i klosara… dokle bre da se lazemo …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter