0
ATP

FOTO: novakdjokovic.com

ATP MAJAMI: Nole nije imao popusta za Ferera čak ni za rođendan! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.15 u 08:25

Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Majamiju pobedom nad Špancem Davidom Fererom rezultatom 2:0 (7:5, 7:5) i zakazao megdan sa domaćim teniserom Džonom Iznerom.

David Ferer je sinoć slavio 33. rođendan, ali Đoković nije imao popusta za njega čak ni zbog toga. Istina, počelo je sve da ide na vodenicu Španca koji je brzo stigao do 4:1 u prvom setu, ali je najbolji teniser sveta uspeo da dođe do svoje igre. Osvojio je šest od narednih sedam gemova i sa 7:5 rešio prvi set u svoju korist.

Iako ima veoma loš skor sa Đokovićem, pogotovo kada izgubi prvi set, nije se slavljenik predavao. Ferer je pokazao da je žilav protivnik i ‘držao’ se u igri i u drugom delu, iako je imao brejk zaostatka i pri 5:4 Nole je servirao za meč, Ferer je oduzeo servis Đokoviću i izborio opstanak u duelu.

https://www.youtube.com/watch?v=JWTha4q5UcA

Ipak, samo na kratko, pošto je Novak uzvratio ribrejkom i u onda servirao daleko sigurnije za plasman u polufinale. Tamo će ga čekati domaći igrač Džon Izner, teniser sa izuzetnim servisom, koji je u svom četvrtfinalu eliminisao Keji Nišikorija, takođe u dva seta. U drugom polufinalu sastaće se Endi Marej i Tomaš Berdih.

Podsetite se kako je američki novinar nazvao Đokovića posle ulaska u četvrtfinale.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter