0
Evropske lige

NIZ SE NASTAVLJA: Real doveo još jednog igrača koji se divi Barseloni (FOTO)

Objavljeno: 02.04.15 u 15:04

Fudbalski klub Real Madrid u sredu je finalizirao transfer desnog beka Porta Danila, a španski mediji su sa njegovih podataka na društvenim mrežama zaključili da je navijač Barselone.  

Danilo je prethodnih nedelja pominjan i kao naslednik Danija Alveša u Barseloni, ali su Madriđani izdvojili 31,5 miliona evra i ubrzo završili posao.

Ipak, ono što ‘bode’ oči španskoj javnosti je da je Brazilac navijač Barselone, poput Martina Edegora i Iska, koji su u Madrid stigli ‘pod sumnjom’ da su im srcu bliži bordo-plavi.

Brazilac je u nekoliko navrata na svom tviteru o Barsinoj igri pisao sa divljenjem, a navodno je svom prijatelju Nejmaru, bivšem saigraču iz Santosa u nekoliko navrata rekao da želi da mu se pridrži na Kamp Nou.

Danilo tviter 

Podsetimo, pomenuti Isko je u tinejdžerskim danima na društvenim mrežama imao fotografije u Barsinom dresu, dok je Edegor po dolasku u Real ove zime sa svog tvitera obrisao nekoliko tvitova u kojima se divi Kataloncima. 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter