0
Evrokupovi

NEDVED: Barsa i Bajern su najjači u Evropi

Objavljeno: 02.04.15 u 08:22

Direktor Juventusa Pavel Nedven uveren je da su Barselona i Bajern Minhen dva najkvalitetnija kluba u Evropi. On tvrdi da Real Madrid nije na nivou ova dva tima i dodaje da je ekipa sa „Berbabeua“ izgubila kvalitet o odnosu na prošlu sezonu.

Kao što je dobro poznato, Real je prošle sezone stigao do titule u Ligi šampiona, usput porazivši Bajern u polufinalu pre nego što je savladao Atletiko sa 4:1 u velikom finalu koje je bilo napetije nego što rezultat pokazuje.

Ove sezone četa Karla Anćelotija imala je niz od 22 vezane pobede u svim takmičenjima, ali su „Los Blakosi“ posle Nove godine izgubili ovaj ritam i doživeli su nekoliko pehova poput poraza od Atletika u Primeri ili kasnije od Šalkea u Ligi šampiona.

– Za Juventus je dobro što je izbegao susrete sa Barselonom i Bajernom, jer su to dva najkvalitetnija kluba u Evropi u ovom trenutku – rekao je Nedved.

– Real Madrid nije na nivou na kojem je bio prošle godine. Međutim, to je fudbal, situacija se može okrenuti jako brzo – svestan opasnosti je bivši superstar „Bjankonera„.

Juventus će na putu ka samoj završnici najpre morati da se obračuna sa Monakom, nakon što je tim iz kneževine eliminisao Arsenal u osmini finala.

– Svi znaju da smo mogli da dobijemo i zvučnijeg protivnika u Ligi šampiona, ali moramo da poštujemo Monako, a ne da ih potcenimo. Oni su izgubili kod kuće od Arsenala, ali su ih pre toga ponizili u Londonu – podsetio je Čeh.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter