in ,

MATEJA KEŽMAN: Treba da shvatimo da fudbal nije za nas (ANKETA)

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, Mateja Kežman, uveren je da fudbal nije igra koja je stvorena za – stanovništvo u Srbiji.

Kao što je dobro poznato, Srbija je doživela fijasko u Lisabonu pošto je sa 2:1 poražena od Portugalije.

Ono što više boli od bolnog poraza, svakako, jeste beživotna igra čete Radovana Ćurčića čiji su se puletni „vukli“ po terenu kao se nalaze na rubu života.

– Možda je vreme da shvatimo da fudbal nije taj sport koji treba da bude „broj jedan“ u zemlji i da su neki sportovi ispred. Tu smo gde smo. Već godinama nismo u vrhu evropskog i svetskog fudbala, a to nije slučajno. Stvari ne funkcionišu, sve je isto i ništa se ne menja. Nije problem samo A reprezentacija – rekao je Kežman, prenosi Informer.

On veruje da ni smena predsednika FSS Tomislava Karadžića ne bi ništa promenila.

– Može Karadžić i sutra da ode, ali nema ko da dođe. Mučno je sve to gledati i komentarisati. Možda ovi momci u reprezentaciji zaslužuju 2.000 ljudi po utakmici. Možda sa tim treba da se pomirimo. Kada dođu u reprezentaciju, čeka ih loša atmosfera oko ekipe. Znam kako to izgleda. Nekada vam ne kažu ni dobar dan, a vi dolazite da igrate za svoj u zemlju – podvukao je Kežman.

Kežman nije prvi koji je glasno kritikova igru reprezentacije Srbije. Pročitajte kako je na probleme prstom uperio bivši selektor, Radomir Antić.

Da li je fudbal sport broj jedan u Srbiji?

Pogledaj Rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Odgovorite
  1. Kezmane lupas gluposti, tesko da ko realan smatra fudbal za sport br.1 (Kosarka,vaterpolo,tenis,atletika i dr individualni sportovi su daleko uspjesniji) ali niko ne daje za pravo da se narod ne nada boljim rezultatima od ovog jada a posebno imajuci u vidu kakve igrace imamo!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

GOLIČNA: Musa Konate kupio srca navijača (VIDEO)

DŽONI MIJAILOVIĆ: Indijanci, doći ću na trening nenajavljen