0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

FUDBALERI RADNIČKOG: Klub se nalazi pred gašenjem

Objavljeno: 02.04.15 u 09:52

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca otkrili su da tom srpskom superligašu preti gašenje zbog deficita brige i ekstremno teške materijalne situacije.

 

Povodom velikih problema sa kojima je klub suočen igrači su izdali saopštenje u kojem navode da nemaju osnovne uslove za rad, ali, između ostalog, ni novca za osnovne životne potrebe.

– Na ovakav razvoj događaja, pre svega, uticala je izjava gradonačelnika Kragujevca, u kojoj jasno navodi da nema nameru da nastavi sa praksom finansijske podrške klubu i obustavi učešće lokalne samouprave u daljim koracima kojim bi se eventualno zaustavilo propadanje, a gradu i Kragujevčanima ostala jedna od najvećih ljubavi, naš Radnički – poručili su u saopštenju fudbali Radničkog nakon čega su dodali:

– Da je sve zaista tako govori i činjenica da već duže vreme nemamo predsednika i da je lice zaduženo ispred grada za direktnu i neposrednu saradnju sa klubom podnelo ostavku. Jasno je koliko se mi igrači u takvim okolnostima osetimo poniženo i postiđeno, čula se i reč izdaja – stoji u saopštenju fudbalera Radničkog.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter