5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOMBA SPREMNA: Totenhem ili Ajaks odvode najtalentovanijeg igrača Crvene zvezde

Objavljeno: 02.04.15 u 10:27

Kako stoje stvari, jedan od najtalentovanijih igrača Crvene zvezde, Luka Jović, vrlo lako bi mogao uskoro da napusti stadion „Rajko Mitć“.

Naime, skauti dva evropska giganta, engleskog Totenhema i holandskog Ajaksa, dolaze u Beograd kako bi u predstojećem „večitom derbiju“ na delu videli sjajnog napadača crveno-belih, piše Sport.

Mladi Jović nije blistao tokom jesenjeg dela šampionata, dugo je čekao prvenac, ali kada ga je napokon dočekao, stvari su krenule nabolje.

Breme velikih očekivanja i konstatnog pritiska je spalo sa leđa ovog fudbalera koji je zaigrao na višem nivou i zaradio simpatije ne samo ovdašnje javnosti, već i evropskih fudbalskih stručnjaka.

Jović je postigao prvi gol u meču s Vojvodinom, a potom je tresao mrežu Spartaka. Odmah nakon toga igrajući za mladu selekciju Srbije za samo jedno poluvreme dva puta je postigao dva gola protiv Norveške.

Od ranije je poznat stav uprave crveno-belih koji su naveli da Jovića neće puštati bez prave ponude. 

A upravo Jović jeste i glavni razlog dolaska skauta ovih timova koji su svesni da je Crvena zvezda produžila ugovor s Jovićem do 2018. godine.

Hoće li crveno-beli već narednog leta unovčiti talenat ovog igrača, preostaje da se vidi.

0
0

5 Komentara

  1. E,moj Batez…Veći sam ja Zvezdaš nego ti,a mali je ’95 godište i to je istina.Svi koji rade u fudbalu to znaju.Nije to ništa strašno,pa I Simon Vukčević je svojevremeno prijavljen kao ’86,a znalo se da je ’83…Zato bez nervoze,Luka je top potencijal i treba biti strpljiv sa njim.Izvinjavam se na iskrenosti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pera 2. Apr 2015. 11:21
    Ti si primer da glupost nema granica kod vas malih partizana…teorije zavere i sl!Pazi sad,i godiste smo slagali.Idi bre leci se!Luka sine,bezi odavde sto pre,ako im das gol u derbiju,ko zna sta ce sledece izmisliti,mozda da si oslobodjen optuzbi za silovanje ili tako nesto.Sto se Saponjica tice,pa vi mu ne dajete sansu kod vas,a trazite da igra za reprezentaciju…Alo,konkurencija mu samo kojic i on ne igra,sta da misle ljudi,nego da nema veze!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ljudi,da li ste normalni?Previše forsirate dečka,stavljate mu pretežak teret na ledja…On ima kvalitet,ali vi (Terza,Ramadani,mediji) preterujete.Mali je ’95,a ne ’97 godište i to je javna tajna i u Zvezdi i u savezu…Po vama,izgleda da Šaponjić nije ni igrao na elitnoj rundi omladinaca u Holandiji.Pre mesec dana u prijateljskoj utakmici protiv Polkske u S.Pazovi,Lutovac iz Rada je dao dva gola i skoro ni slova,ali zato se piše o L.Joviću zbog jednog gola…Strašno

    0
    0
    Odgovori
  4. Kako mu Tvorzic nabija cenu a decko nema mesta Crvenu. Prvo da smrsa pa da se igrama izbori za prvih 11 Crvene(ali ne na namestenim utakmicama) ali Totenhem ha ha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter