3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BANDALOVSKI: Zvezda je na nivou Napretka, bolji smo od njih, Grobari su najbolji deo kluba

Objavljeno: 02.04.15 u 21:23

Bugarski internacionalac Ivan Bandalovski koji je tokom zimskog prelaznog roka stigao u Partizan od novinara iz otadžbine dobio je etiketu da se radi o problematičnom igraču. Međutim, u prethodna dva meseca na sreću on nije dokazao da je to istina, čak za celu priču kaže da je predimenzionirana.

– Svašta se pisalo, to su obične gluposti i u to su mogli da se uvere svi koji me gledaju u Partizanu od dolaska u klub. U karijeri imam više od 200 utakmica i samo dva crvena kartona. U Partizanu još nisam dobio ni žuti. Pa, Kristijano Ronaldo ih ima bar sedam u karijeri, a onda se meni stavi etiketa da sam problematičan, jasan je bio Bandalovski u intervjuu za Novosti.

Bugarin kaže da zna šta ga očekuje u večitom derbiju koji je uporedio sa duelom Boke Juniors i River Plate.

– Znao sam i mnogo ranije da je derbi između Partizana i Crvene zvezde među deset najboljih na svetu, nešto poput duela Boke juniors i River plate.

Bandalovski je posle svega nekoliko utakmica u Humskoj, ali i na utakmici u Pioniru kojoj je prisustvao shvatio kakvi su navijači Partizana.

– Grobari su sjajni, možda i najbolji deo kluba. Bio sam i u “Pioniru” na košarkaškom derbiju, atmosfera je fantastična, sigurno ću otići ponovo, kaže defanzivac crno-belih koji je pecnuo i navijače Crvene zvezde rekavši da ne vidi razliku u kvalitetu u odnosu na Napredak i dodao je da će Partizan do kraja sezone dokazati da je bolji tim.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter