23
Fudbal

ŠOK! UEFA izbacila Crnu Goru iz kvalifikacija za EURO 2016! (FOTO) (ANKETA)

Objavljeno: 01.04.15 u 00:19

Fudbalska reprezentacija Crne Gore diskvalifikovana je iz nastavka takmičenja u kvalifikacijama za EURO 2016 nakon incidenta i prekida utakmice protiv Rusije.  

Kako je preneo pouzdani Skaj sport na svom tviteru, Crnogorci su diskvalifikovani iz daljeg takmičenja, a pitanje je da li će kazna biti dodatno povećana i za dalja takmičenja pod okriljem UEFA.  

UEFA CG 1

Jedan od najboljih igrača Crne Gore – Stevan Jovetić, momentalno se oglasio putem društvenih mreža i porukom “Sramotna odluka UEFA“ pokazao svoje razočarenje.  

UEFA CG 2

Podsetimo, utakmica između Crne Gore i Rusije prekinuta je u dva navrata. Prvo je već u prvom minutu jedan navijač pogodio golmana Igora Akinfejeva bakljom u glavu, a potom je do konačnog prekida došlo u drugom poluvremenu. 

Inače, iz Crne Gore su već poručili da ne zaslužuju državu, nacionalni tim, kao ni plasman na veliko takmičenje, a deluje da su to čuli i predstavnici UEFA. 

Ukoliko imate svoj stav, glasajte u našoj anketi. 

Da li je Crna Gora zaslužila da bude diskvalifikovana iz kvalifikacija za EURO 2016?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

23 Komentara

  1. cisto sumnjam ja sam ocekivao dace UEFA da kazni ruse i da je sam golman stavio baklju sebi u usta zato sto je crnogorska vlast koju vode kriminalci saveznik NATO i EU a takvi se nekaznjavu

    0
    0
    Odgovori
  2. Cemu ste se odali Crnogorci? Zapadu? Oni su dobri samo Mili Djukanovicu. Dicili ste se cojstvu i junastvu? Nema u vasim djelima ni jedno od toga.Zasto su vas izbacili? Zato sto smatraju da vrijedite onoliko koliko im zatrebate u datim momentima.Ni mrvu vise od toga.Iskoristili su vas da pokazete svoju vrijednost zapadu.I vi ste to uradili na najjadniji nacin.Izdali ste one koji su vam htjeli biti prijatelji,da ne kazem braca.Mnogo ste jadni i nije mi vas zao…

    0
    0
    Odgovori
  3. Tuca bila? Veoma cudnovato! A ne prenosite stvari istinite i u cjelosti, na primjer laz je da se cijela tribina radovala kad je golman pogodjen, cak naprotiv, zatim skandiranje ime golmana i prijateljska utakmica izmedju navijaca Crne Gore i Rusije, to niko nije prenio. Slazem se da je incident katastrofa ali malo objektivnosti nije na odmet, novinarska govna samo lajete, zaboravili ste sta se desilo u Francuskoj

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma nemoj, sad Crnu Goru treba izbacit, a kad Hrvati u sred Italije naprave incident i ubace 100 baklji na teren onda nikome nista, maneka se jebe bre ta UEF a, sve im jebem

    0
    0
    Odgovori
  5. Tooooo!!!naravno da ih treba izbaciti.I to ne samo sada nego u naredne 2/3 godine…ulizuju se rusima vazda za svaki evro a sada kukaju…sikter bre.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter