1
Fudbal

SELEKTOR ALBANIJE UVEREN: Očekujem tri boda iz meča sa Srbijom i njihovu eliminaciju!

Objavljeno: 01.04.15 u 18:56

Italijan na klupi reprezentacije Albanije optimista je pred odluku o žalbi koju je Albanija uputila sudu u Lozani povodom registrovanja utakmice Srbija-Albanija službenim rezultatom 3:0.

Dan odluke se bliži, sud u Lozani će 17. aprila doneti odluku o slučaju ‘dron’. Tada je utakmica prekinuta u 41. minutu prilikom nesvakidašnje provokacije albanske strane, utakmica je prekinuta, a kasnije je doneta odluka da je Srbija pobednik službenim rezultatom 3:0 jer Albanci nisu želeli da nastave meč zbog ‘bezbednosnih razloga’, ali su ta tri boda nama oduzeta zbog loše organizacije duela.

Selektor Albanije Đovani de Bjazi i ranije je imao slične izjave povodom ovog slučaja, a i sada je ponovio da očekuje pripisivanje pobede Albaniji, što bi i definitivno eliminisalo Srbiju iz trke za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

– Očekujemo da Sportski sud u Lozani, 17. aprila, donese odluku u našu korist. Sa tih tri boda protiv Srbije dosta bismo napredovali na tabeli. Ne znam da li bismo bili bliži plasmanu na EP, ali verovatno bi nam donela treću poziciju. U ovoj grupi sve može da se desi. Možeš da ostvariš sve četiri pobede do kraja i da doživiš sva četiri poraza. Sve je još otvoreno – rekao je selektor Albanije Đovani De Bjazi.

Italijan je nedavno dobio albansko državljanstvo i neretko izjavljuje kako se baš tako i oseća, kao pripadnik albanskog naroda.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter