0
Domaći fudbal

FOTO: fkspartakzlatiborvoda.com

RADOVI: Renoviranje stadiona u Subotici

Objavljeno: 01.04.15 u 10:43

Gradski stadion u Subotici konačno će biti rekonstruisan, a u obnovu obog objekta biće uloženo 100 miliona dinara.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća „Stadione“ Robert Tot, kao i član Gradskog veća Subotice zadužen za sport Vjekoslav Ostrogonac najavljuju realizaciju programa rekonstrukcije stadiona u tom gradu. 

– Hvala ljudima iz FSS-a, jer su nam izašli u susret i pomogli oko ulaganja i „SMB gradnji“, koja će deo radova obaviti besplatno, kao donacija. Uključujući ulaganja u Gradski stadion u prošloj i plan za ovu godinu, ukupna iznos je blizu 100 miliona dinara, rekao je Ostrogonac za Žurnal.

Radnici i mašine SBM gradnje na Gradskom stadionu trenutno postavljaju veštački teren čija vrednost iznosi oko 6 miliona dinara, dok je Fudbalska savez Srbije obezbedio 12 miliona kako bi se isti postavio. 

– Dobar deo poslova radimo angažovanjem naših zaposlenih, postavljen je zalivni sistem, očišćena je drenaža, nabavili smo novu travu i đubrivo, mašinu za farbanje linija, dodao je Tot

Takođe, JKP „Stadion“ potrudili su se da sportski objekti oko Gradskog stadiona izgledaju svežije.

– Prošle godine je u otvoreni baze uloženo oko 4 miliona dinara, dobili smo donaciju Vaterpolo saveza Srbije u vidu terena i golova, a krajem aprila sledi sanacija bazena, cevi i termalnih bunara. Želimo da promenimo balon na otovrenom bazenu, obratili smo se pokrajini za pomoć – kazao je Tot i dodao:

– Ulaganje se vrši i u Hali sportova, obnovili smo stari semafor, preostaje nam nastavak opšivnog krova, u planu je renoviranje parketa, zamena reflektora, koševa, a u toku je i renoviranje sportksog hotela koji bi do početka jula morao da bude spreman za korisnike, istakao je Tot. 

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter