0
Evrokupovi

POBEDILI SRBIJU, PA SE OBRUKALI: Portugal poražen od Zelenortskih ostrva! (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.15 u 00:17

Fudbalska reprezentacija pre samo dva dana pobedila je Srbiju u meču kvalifikacija za EURO 2016. godine, ali tamošnja javnost nikako ne može biti zadovoljna posle današnje prijateljske utakmice protiv Zelenortskih ostrva.

Naime, iako za našeg rivala iz grupe I nisu igrali najbolji igrači, odnosno, šansu su dobili oni koji pre dva dana nisu imali minutažu, poraz od Kape Verdea, odnosno, nama poznatije reprezentacije Zelenortskih ostrva svakako se može svrstati u kategoriju sramotnih.

Fudbaleri ove nejake reprezentacije slavili su sa 2:0 golovima Fortesa i Gegea u 38. odnosno 43. minutu utakmice. Portugalci su čak od 60. minuta igrali sa igračem manje usled isključenja Pinta.

Izostanak nekih od igrača poput Kristijana Ronalda, Mutinja, Nanija i Koentraa nikako ne može biti opravdanje, s obzirom da su na terenu bili Vierinja, Eder, Hugo Almeida i igrači koji po kvalitetu bi trebalo da su mnogo iznad simpatičnih reprezentativaca sa Zelenortskih ostrva. Ili ipak nisu?

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter