1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

OBRT: Sada Mijailović tuži Zvezdu

Objavljeno: 01.04.15 u 20:48

Nama kraja sagi u kojoj su u glavnim ulogama bivši kapiten Nikola Mijailović i Crvena zvezda pošto je igrač u kosulltaciji sa svojim advokatom odlučio da tuži šampiona Srbije.

Naime, nakon što je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila da je Crvena zvezda jednostrano raskinula ugovor sa bivšim kapitenom i to kršeći članove ugovora Mijailović je tužio klub Arbitražnoj komisiji FSS za neisplaćena plate za sezonu koja je i u toku, ali ima tu i zaostalih dugovanja od prethodne takmičarske godine (nezvanično duguje mu se oko 150.000 evra).

Mijailoviću je praktično onemogućeno da trenira sa ekipom, iako je on najavio da će se pojaviti, zbog čega je u prethodna dva dana čak bilo i pojačano obezbeđenje na stadionu Rajko Mitić, a ispred svlačionica su izlepljena obaveštenja u kojima je detaljno objašnjeno zbog čega je iskusni fudbaler odstranjen iz tima.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter