0
Tenis

NOLE, VETERANU: Novinar častio Đokovića novom ‘titulom’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.15 u 16:56

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je kasno sinoć Aleksandra Dolgopolova posle velikog preokreta, a na pres-konferenciji posle meča novinar je obraćanjem šokirao srpskog tenisera.

Naime, novinar je pri postavljanju pitanja oslovio Đokovića sa ‘vetaran’, što je uvek pribranom Noletu u prvi mah bilo smešno, iako ima 28 godina i nalazi se u punoj snazi, barem što se tenisa tiče. U poslednje četiri godine je najdominantniji igrač na turu, a trenutno suvereno drži prvo mesto na ATP listi. Novinar je najavljujući Noletov meč protiv Davida Ferera obojicu nazvao ‘veteranima’.

-Da li ste rekli dvojica veterana? Hvala vam. To je prvi put da čujem tako nešto – rekao je srpski teniser uz smeh.

– To je velika stvar. Moram da se saberem posle ovoga što sam čuo. Iznenadili ste me, hvala vam na tome. Igram tenis odavno, ali nikada nisam čuo veteran – dodao je Novak.

Đoković je 11 godina profesionalni teniser, od svoje 17, i sa te strane svakako da ima boratu karijeru iza sebe, gotovo sve je osvojio. Gde je priča o veteranima, tu je i o mladosti, a Đoković se prisetio svog detinjstva.

– Kada pomislim na početke, uvek se vratim u detinjstvo, kada sam sanjao da ću postati najbolji teniser sveta. Ne prepuštam ništa slučaju. Verujem da mi je bilo potrebno mnogo napornog rada da stignem ovde gde sam sada. Još više rada je bilo potrebno da ostanem na ovom mestu – istakao je Đoković.

Novak sutra igra svoj meč četvrtfinala ATP turnira u Majamiju protiv Davida Ferera, a meč bi trebalo da počne u 15 časova.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter