in , ,

GOLMAN RUSIJE UME DA OPROSTI: Vratio bih se opet u Podgoricu!

Žrtva huliganskog ispada na meču Crna Gora-Rusija Igor Akinfejev izjavio je da ne zamera crnogorskim navijačima na izazvanim incidentima.

Takođe, Akinfejev je izrazio želju da se jednom prilikom ponovo vrati u Podgoricu, iako je bio pogođen bakljom u glavu već u 20. sekundi meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Golman reprezentacije Rusije kaže da nema smisla osvrtati se za nečim što je prošlo.

– Osećam se mnogo bolje. Naravno, bila je to neprijatna siruacija, ali nije se desilo ništa strašno, moramo ići napred. Ta epizoda je prošla i prisećati se prošlosti nema nikakvog smisla – izjavio je Akinfejev.

Čim je pogođen on je pao na zemlju, pomoć mu je odmah pružena, a zatim je prebačen u klinički centar u Podgorici gde su mu konstantovane lakše povrede.

– Kada su mi u bolnici potvrdili da nema opasnosti po moje zdravlje odmah sam odlučio da letim u Moskvu. Osećao sam blagu nelagodnost, povrede su još bile sveže i samo mi se spavalo. Međutim, ako budem pozvan u reprezentaciju, otići ću u Podgoricu, uprkos incidentu – istakao je golman CSKA i ruske reprezentacije.

Podsećamo, utakmica je prvo prekinuta prilikom pomenutog incidenta sa bakljom, a zatim je u 67. minutu i definitivno meč okončan, nakon što su navijači crnogorske reprezentacije igrača Rusije Kombarova pogodili tvrdim predmetom. Rezultat prilikom prekida bio je 0:0, a UEFA će odluku o ishodu ovog meča doneti 7. aprila.

Evo šta su povodom ovog incidenta rekli ‘atentator’ i čovek koji je pogodio ruskog golmana bakljom, kao i celokupna crnogorska javnost.

hotsport.rs       

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

HENDIKEP ZA ‘BAVARCE’: Bajernov bombarder pokidao ligamente kolena i završio sezonu?

PARTIZANOV POVRATNIK MEĐU STATIVE: Čeka nas pakao!