0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DVA U MREŽU: Miljenik Delija teroriše golmane u Japanu (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.15 u 14:17

Fudbaleri japanskog drugoligaša Hibe igrali su nerešeno 4:4 u derbiju druge lige protiv Osake, a strelac dva gola za domaćina bio je bivši fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik.

Slovenac je svoju ekipu doveo u vođstvo u 53. minutu, da bi šest minuta kasnije ponovo bio precizan za 2:0. Osaka, glavni favorit za povratak u Džej ligu, napravila je preokret. Nekadašnja zvezda svetskog fudbala Forlan je smanjio na 2:1 u 70. minutu, Nemac Kaku je izjednačio na 2:2 pet minuta kasnije, da bi Urugvajac drugim golom na meču doneo vođstvo gostima 3:2 u 80. minutu.

Novi preokret dogodio se za svega dva minuta. U 82. minutu Paulinjo je pogodio za 3:3, a prednost 4:3 Hibi doneo je Onaiu. Kada su se domaći navijači ponadali da su osvojili sva tri boda nerešen ishod je doneo Jamašita u 92. minutu – 4:4. Nejcu Pečniku je ovo bio treći gol u pet odigranih kola.

Danas je posle povrede prvi put na teren istrčao i drugi bivši igrač Crvene zvezde Dragan Mrđa, a njegova Omija je igrala nerešeno 0:0.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter