FOTO: STARSPORT
in , , ,

ZVEZDIN HEROJ: Lazović pristao na reprogram duga!

Darko Lazović jedan je od igrača koji je u Crvenoj zvezdi nekoliko godina, ali i kome isti taj klub duguje veliki novac od plata koje nije dobijao mesecima. Ipak, i pored toga on ne prestaje da pokazuje svoju ljubav prema crveno-belim bojama.

Pripremni period i zimsku pauzu obeležile su reči Zvezdana Terzića da klub neće moći da isplati Darka Lazovića, jednog od najboljih igrača Crvene zvezde i kapitena tima u jednom trenutku. Međutim, svojim igrama ovog proleća ‘Laza’ je gotovo naterao upravu da mu ipak izađe u susret i da makar pokuša da mu isplati deo duga.

Navodno, prenose ‘ Novosti’ je dogovor da se igraču deo potraživanja isplati do 30. aprila, a zatim ostatak u dužem narednom periodu i to na nekoliko rata. Ukoliko tako bude, uprava ima Lazovićevu reč da će ovog proleća igrati besplatno, odnosno, da će klubu oprostiti 125.000 evra.

Dogovor je prenet i na papir, obe strane su stavile paraf. To svakako nije mala cifra i treba odati priznanje mladom Čačaninu na razumevanju koje pokazuje u nezavidnoj situaciji kakvoj se Crvena zvezda nalazi.

hotsport.rs       

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VEČE DOBROG FUDBALA: Belgija izdržala u Jerusalimu sa igračem manje, Holandija zna kako protiv ‘Furije’ (VIDEO)

TODORIĆ U NEVERICI: Oni nagrađeni za incidente, a mi poniženi…