2
AdmiralBet ABA Liga

TODORIĆ U NEVERICI: Oni nagrađeni za incidente, a mi poniženi…

Objavljeno: 31.03.15 u 23:33

U Partizanu su ogorčeni kaznom koju je Partizan dobio posle meča protiv Budućnosti u poslednjem kolu regularnog dela Jadranske lige, a to je ponovio i Dragan Todorić, kao i uvek bez dlake na jeziku.

Podsetimo, Budućnost je zbog ubacivanja svinjskih bubrega i tvrdih predmeta na teren, hvatanja kapitena crno-belih za glavu i tehničkih grešaka igrača kažnjeni sa 15.400 evra, dok će Partizan samo zbog izjava Duška Vujoševića posle meča o sudijama morati da plati šest hiljada evra. Nikome, pa ni Draganu Todoriću nisu jasne ove kazne i načini određivanja njihove visine.

– Tužno i žalosno… Ispada da je neko nagrađen za incidente, dok smo mi, ako mogu tako da kažem, poniženi – preneo je osećanja kluba iz Humske Dragan Todorić za ‘Novosti’.

– Taj isti sudija koji to ‘nije video’, u beogradskom duelu je našeg navijača udaljio iz dvorane samo zbog prigovora. Kažem vam, Partizan je u celoj ovoj priči oštećen – istakao je Todorić uz podsećanje na trojku Rejnoldsa pri kojoj je centar Budućnosti Planinić očigledno se uhvatio za mrežicu.

Todorić najavljuje borbu protiv svih faktora u polufinalu ABA lige, kada očekuje slične reakcije i sudija, ali i čelnika regionalnog takmičenja.

– Nećemo sedetih skrštenih ruku. Sve što se desilo upozorava nas da moramo bolje da se pripremimo nego do sada. Izrečene kazne ne ulivaju nam optimizam, ali niko ne može da nam oduzme pravo na borbu –  zaključio je Todorić.

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter