2
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

TAJNI RECEPT: Orlandić u meč ušao kao da je za bodove, hoće li dobiti šansu u JSL?

Objavljeno: 31.03.15 u 14:12

Napadač Crvene zvezde Petar Orlandić zadovoljan je nakon što je u prijateljskom susretu protiv OFK Bora postigao četiri pogotka. 

Orlandić je efikasan na prijateljskim susretima pošto je postigao 8 golova na tri utakmice i nada se da će dobiti šansu u JSL, već na meču protiv Novog Pazara.

– Veoma sam dobro ušao u utakmicu, kao da je za bodove. Svaka utakmica mi je bitna, čak i ove prijateljske. Uvek gledam da se nametnem treneru i ostvarim neki učinak. Slušala me je lopta, pored četiri gola imao sam i stativu. Moram da budem zadovoljan svojim nastupom, bar kada je realizacija u pitanju – rekao je Orlandić za zvaničan sajt i dodao:

– Na tri prijateljske utakmice postigao sam osam golova. To je svakako lep podatak, ali opet, to su prijateljski susreti. Nadam se da ću već protiv Novog Pazara dobiti šansu, jer želim da doprinesem ekipi i na zvaničnim utakmicama. Svaki gol je za Zvezdu bitan, ali bitniji su bodovi i želim da pomognem ekipi da ih osvoji – zaključio je Orlandić.

Pored njegovog pokera, meč u Boru obeležili su i penal Mamadua Mbođa kao i jasna poruka Delija.

 hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter