0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAJAVIO DOLAZAK NA ‘MARAKANU’, ALI: Mijailović se još uvek nije pojavio na treningu Zvezde, evo i zašto

Objavljeno: 31.03.15 u 20:32

Danas se pojavila informacija da je na ulazima stadiona ‘Rajko Mitić’ postavljeno jako obezbeđenje koje bi zaustavilo Nikolu Mijailovića u nameri da dođe na trening fudbalskog kluba, ali se ispostavilo da to nije zaista tako.

Dugo već traje rat između Crvene zvezde i njenog nekadašnjeg kapitena Nikole Mijailovića, koji je prvo bio suspendovan, a zatim oslobođen optužbi u presudi FSS-a koju uprava kluba sa ‘Marakane’ nikako nije želela da prizna. Fudbalski savez Srbije je presudio u korist igrača, kojem je do tog trenutka bilo zabranjeno da trenira sa ostatkom prvog tima.

Baš zbog toga danas se pojavila informacija da je uprava kluba postavila obezbeđenje na ulazima na stadion, kako bi sprečila suspendovanog Mijailovića da prisustvuje treningu. To nije najtačnije obrazloženje, s obzirom da se popularni ‘Džoni’ nije ni pojavio na stadionu crveno-belih, jer čeka papire od FSS, kojim bi njihova odluka, odnosno, presuda postala zvanična i punomoćna.

Do tada Mijailović niti može niti želi da prisustvuje treninzima prvog tima, s obzirom da odavno nije u konkurenciji za najjači sastav Nenada Lalatovića i da su na njegovoj poziciji levog beka dovedena nova pojačanja.

Ovim povodom pre nekoliko dana oglasio se i sam fudbaler.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter