7
Fudbal

JUGOVIĆ OPLEO PO TOLETU: Nisu ‘orlovi’ Novak Đoković pa da mogu nemoguće!

Objavljeno: 31.03.15 u 11:52

Proslavljeni jugoslovenski i srpski fudbaler Vladimir Jugović oštro je kritikovao prvog čoveka srpskog fudbala Tomislava Karadžića.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je istakao da ono što smo videli u Lisabonu mora da zabrine sve ljude iz fudbala.

– Ono što smo videli u Lisabonu, mora da zabrine. Posle Evropskog i Svetskog prvenstva, izmiče nam treće uzastopno veliko takmičenje. Problem, dakle, traje dugo i treba mu pogledati u oči. Dugo sam igrao i znam veoma dobro da se sve odozgo prenosi na nas koji smo na terenu. U FSS predugo traju turbulencije, svađe i neizvesnost. Ko će biti predsednik, direktor, selektor… Tole Karadžić mora da shvati da je za uspehe ukućana potreban mir i stabilnost u kući. Toga kod nas odavno nema – počeo je priču za Blic, Jugović.

Legendarni fudbaler se odmah osvrnuo na izbor selektora i česte promene.

– Mi smo se skoru godinu bavili naslednikom Siniše Mihajlovića! Pre kvalifikacija smo imali jednog, na njihovom početku drugog, a posle tri meča smo dobili trećeg selektora. Zašto Savez nije imao hrabrosti da ostavi Drulovića kao selektora? Pokazao je šta zna, snimio stanje u ekipi, a onda sve iz početka. Najpre Advokat, pa posle njegovog neuspeha Ćurčić… Nije ovo na njegovu adresu, ali stalno se nešto čekalo i biralo.

Vladimir Jugović je fudbalsku reprezentaciju uporedio sa Novakom Đokovićem.

– Ko je doveo sebe do toga da se vadi protiv Ronalda i Portugalaca na njihovom terenu, loše mu se piše. Napraviću poređenje: Đoković može sebi da dozvoli da izgubi prvi set, pa da da dobije tri sledeća i sve preokrene. Mi u fudbalu nismo taj nivo, a za pomak je potrebno mnogo više od improvizacije – rekao je Jugović.

hotsport.rs

0
0

7 Komentara

  1. Tacno je i to DA JE U VRHU I TERZIC, a to niko nece da kaze, a koga predstavlja terzic??? Pa naravno zvezdu i sve one sto su je doveli u ovakvo stanje dugova i lopovluka. Dok banda iz zvezde vodi ovaj savez NEMA NAMA NAPRETKA, kao i ovoj zemlji!!! Jedini selektor koji je hteo da napravi nesto a kojem opet ljudi iz zvezde nisu dali da to sprovede je ANTIC , odveo nas na svetsko prvenstvo, pobedio NEMCE PRVI PUT U ISTORIJI ida nije bio opet onaj vidic nemanja, NEMAO DA BOG DA NISTA NIKAD, da napravi PENALE bio bi to uspeh nad uspesima, ali eto, opet neko iz zvezde, NE MOZE sa njima NIKAD, NISTA!!! Oni gde se pojave , TO PROPADA!!! Zbogom SRPSKI fudbal, i sve sto ide uz to.

    0
    0
    Odgovori
    • Evo ako je tako neka dodje Djuric za predsednika saveza i u reprezentaciju neka igraju samo partizanovci,videli smo kako „blistaju“. Plus Savo Milosevic,Pa ministar sporta Udovicic to su sve partizanovci pa vidi kako su doprineli uspehu.Sto se tice Vidica nije lud da gine za reprezentaciju dok su se neki polu igraci mangupirali,putovali privatnim avionom na reprezentativne obaveze a ne sa ekipom. Antica je Tole oterao a on je bio predsednik partizana nekada a ne Zvezde. Ne izvrcite cinjenice navijaci zagrebackog kluba i ne svaljujte za sve krivicu na Zvezdine ljude. Da nisu cvecke svima nam je jasno ali Tole i Ramadani su najvise krivi.

      0
      0
      Odgovori
      • Te sto si nabrojao su isti poltroni, posebno ministar sporta, hahahaha, zamisli MINISTAR SPORTA??? kao i ovi vasi koji su se uvukli ovom vasem svemogucem vodomeru od inse, sto dolazi u ponoc da skida i postavlja u fk zvezda, ZATO VAMA TAKO I IDE A I SRBIJI TAKODJE. E blago tebi koga podrzavas i za koga navijas. Srecan li si covek, svi ti zavide!!!

        0
        0
        Odgovori
  2. Sve što Juga kaže stoji, ali jednu bitnu stvar nije pomenuo. A to je da su ovi koji pokušavaju da smene Toleta, provereno gori od njega… Treba ga skloniti, ali ne po cenu da gore dovedemo. Po meni bi realno bilo da se za početak kandiduje čovek iz fudbala koji nije glavio robiju, bio na optužnicama, imao veze sa politikom ili bilo kakvim aferama vezanim za utaje poreza, krađe i prevare… Mnogo hoću, zar ne?

    0
    0
    Odgovori
  3. Prvo ugasili smo ga kako ti kazes i ovako znaci treba Tole da ode jer moze biti samo bolje drugo po pravilima uefe politicari se nesmeju mesati u sport tako da ako bi Vucic nesto preduzeo bili bi smo automatski iskljuceni iz svih takmicenja.

    0
    0
    Odgovori
  4. Juga je donekle u pravu! Sve ide od vrha! Ali, treba biti iskren i dati i drugu stranu medalje! Ne branim Toleta, ali ovi sto ga ruse samo zele da udju u savez i domognu se kase FSS i ovajde se! U fudbalu nisu cista posla i Tole ne valja ali ako ovi dodju ugasili smo ga. Bilo je pre neki dan u jednim dnevnim novinama ko su grobari srpskog fudbala. Tole sam na jednoj strain a na drugoj ovi sto ga ruse i menadzeri. Strasno, ali nema izgleda da ce biti bolje! Drzava, premijer nije zinteresovan za sport a iza toga se u ime drzave i premijera rusi sport! Pogledajte desavanja u fk cz. Oni sto su je doveli do ambisa bi sad da upravljaju savezom. Nista bolje nije ni u kosarci. Korov polako ali sigurno prerasta nas sport! Zalosno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter