0
Evroliga

BJELICA: U Bogdanovim godinama sam grejao klupu, ali zbog Žoca igram ovako!

Objavljeno: 31.03.15 u 19:33

Krilni centar Fenerbahčea Nemanja Bjelica igra sezonu karijere. Sve je počelo osvajanjem srebra u španiji i prenelo se na klupsku sezonu. Mart je na izmaku, a u potpunosti ga je obeležio srpski reprezentativac i zato je i MVP Evrolige.

– Sve je to plod rada sa Obradovićem. On je toliko posvećen da je to neverovatno. Izvlači maksimum iz svih nas. Zbog njega je većina nas i odlučila da dođe u Fenerbahče. Sloboda koju mi je dao me konstantno motiviše, namenio mi je bitnu ulogu i gledam da mu to maksimalno vratim. Konačno sam došao do nivoa da se o meni ne priča kao o velikom talentu, već sam potencijal pretočio u kvalitet. I ovo MVP priznanje meseca je dokaz toga – rekao je Nemanja za Žurnal.

Ljubitelji košarke u Srbiji sa velikom pažnjom prate istanbulske Kanarince, zbog Žoca, Bjelice, Bogdana, Grobari i Jana. A o reprezentativnom i klupskom saigraču Nemanja je imao samo reči pohvale:

– Kada sam u Bogdanovim godinama došao u Baskoniju, uglavnom sam grejao klupu. Ali on je ovde jedan od nosilaca igre i sigurno da vreme radi za njega. Njegov kvalitet nije sporan i samo treba da nastavi da radi. Stalno smo zajedno, pogotovo što ne izlazimo iz karantina.

Osvrnuo se i na rezultate bivšeg kluba:
– Zvezda sjajno gura, samo tako neka nastavi. Ali što Boban Marjanović ima sezonu… Svaka mu čast! Mene je oduševio – zaključio je Bjelica, koji oduševlajva Evropu i svet.

NBA je sve bliže…

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter