0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN POPOVIĆ: Cenim Tumbakovića, ali…

Objavljeno: 30.03.15 u 09:08

Fudbalski klub Partizan dobio je nedavno novog trenera, pošto je u Humskoj prezentovan Zoran Milinković kao naslednik otpuštenog Marka Nikolića.

Odluka čelnika crno-belih da smene doskorašnjeg šefa struke podigla je mnogo prašine, a uz to aktuelni potrepesdnik Ljubiša Tumbaković pojavio se kao čovek koji se protivio takvom potezu.

Da li zbog toga ili iz nekih drugih razloga, tek potpresednik koji je navodno zadužen za dešavanja u sportskom sektoru nije javnosti promovisao novog trenera.

Ipak, prema rečima prvog čoveka Partizana, predsednika Zorana Popovića, ističe kako je klub iznad interesa pojedinaca.

– Ljubišu Tumbakovića veoma cenim kao trofejnog trenera i legendu Partizana. Kada se, ipak, donose odluke koje su važne za klub, mora se gledati jedinstvo cele uprave, a ne samo želje pojedinaca. Nekada nas možda lične simpatije ili antipatije prema nekome ili nečemu mogu dovesti do toga da ne vidimo kada zaista postoji problem i da se on mora rešiti – kazao je Popović i dodao:

– Partizan je iznad svih nas. Svako ima pravo na mišljenje, ali ono ne sme da sprečava klub u daljem napretku – istakao je predsednik Partizana Zoran Popović, prenosi Sportski žurnal.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter