0
Odbojka

NEŠOVIĆEVA UZDANICA OLIMPIJAKOSA: Svaka utakmica sa Panatinaikosom je posebna priča

Objavljeno: 30.03.15 u 18:00

Odbojkašice Olimpijakosa osvojile su peti uzastopni put Kup Grčke savladavši ‘večitog’ rivala Panatinaikos sa 3-0, a jedna od najzaslužnijih za trijumf ‘crveno-belih’ bila je Ivana Nešović.


– Imale smo dobru energiju i na kraju smo zasluženo uspele da odbranimo trofej nacionalnog Kupa. Igrale smo u sjajnoj atmosferi. Svaka utakmica protiv Panatinaikosa je posebna priča, s obzirom na veliki rivalitet koji vlada između dva kluba – istakla je Ivana Nešović, koja nije krila oduševljenje ambijentom.

Ona je u Olimpijakos stigla u polusezoni, gde je od prve utakmice pokazala da će biti veliko pojačanje ekipe iz Pireja.

– Iako sam se možda kasno priključila ekipi, naišla sam na izuzetan prijem. Došla sam u Olimpijakos da pomognem da završimo sezonu kako ovaj tim zaslužuje, uz trofeje. Jedan je stigao, a sada nam predstoji borba za titulu prvaka Grčke – rekla je srpska odbojkašica.

Tim iz Pireja je u Arginiju do petog uzastopnog trofeja nacionalnog Kupa došao pobedom nad „večitim rivalom“ Panatinaikosom od 3:0 (25:21, 25:19, 25:22). Uz Ivanu Nešović, najveće zasluge za trijumf imale su još i Jovana Vesović, kao i Slovakinja Ivana Bramborova.

Olimpijakos brani duplu krunu osvojenu u prethodne dve sezone i regularni deo šampionata završio je ubedljivo na prvoj poziciji.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter